De Huismuts: ”Hierover kan ik niet praten met Willem” | #2 The Sanny Side Up

Afl. #2 THE SANNY SIDE UP x DE HUISMUTS
Als er iemand veel dingen tegelijk voor elkaar krijgt is het Rachel van Sas wel. Beter bekend als De Huismuts. Ze blogt, ze vlogt, ze podcast, en schreef het boek Mom You Got This. En dan is er ook nog de Huismuts homeschool, haar eigen styling studio en kocht ze net vakantiepark ‘Het Wylde Pad’ in Friesland. In dit interview vraag ik haar hoe ze haar leven plant, hoe ze doelen stelt aan de hand van een visionboard en praten we over de wet van aantrekkingskracht.

Vorig jaar bracht ik The Sanny Side Up Planner uit, waarin ik mensen help om hun droomleven te creëeren. In deze serie vraag ik succesvolle vrouwen hoe zij dit hebben gedaan. Hoe werken ze toe naar hun doelen? Hoe maken ze hun planning en staan ze positief in het leven? The Sanny Side Up planner bestel je hier: https://www.truecolorspublisher.com/products/the-sanny-side-up-datumloze-planner

Instagram Rachel: @DeHuismuts
Instagram Sanny: @sannyzoektgeluk

HIER BEN IK OOK TE VOLGEN:
B L O G: Sannyzoektgeluk.nl

Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Deze vermelding is onderdeel van de ‘Social Code: YouTube’. Voor meer informatie over deze richtlijnen, ga naar http://desocialcode.nl’’

no comment

Add your comment

Your email address will not be published.