Perfectionist Romy Monteiro: ”Ik ben blij dat ik een burn-out heb gehad” | The Sanny Side Up

Afl. #6 ROMY MONTEIRO X THE SANNY SIDE UP
Romy Monteiro is een echte alleskunner als het om het showbizzvak gaat. En dat is ook niet zo gek als je moeder Antje Monteiro heet. Ze ontdekte op 19 jarige leeftijd dat ze kon zingen en vanaf toen ging het hard: Ze werd bekend door haar deelname aan The Voice of Holland en brak daarna door als musicalster met de hoofdrol in The Bodyguard. Dat ze kan dansen bewees ze toen ze met haar moeder meedeed aan Dance dance dance. Ze presenteert, ze brengt platen uit en ze acteert sinds kort in Goede tijden. Een droomcarrière die ook met een prijs kwam: een dikke burn-out. Ik zoek haar op in haar huis in Utrecht om te praten over haar rol in GTST, mediums, ochtendrituelen en hoe ze zichzelf heeft hervonden na haar burn-out.

Met The Sanny Side Up Planner help ik mensen om positiever in het leven te staan en zelf hun droomleven te creëeren. In deze serie vraag ik succesvolle vrouwen hoe zij dit hebben gedaan. Hoe werken ze toe naar hun doelen? Hoe maken ze hun planning en staan ze positief in het leven?
The Sanny Side Up planner bestel je hier: https://www.truecolorspublisher.com/products/the-sanny-side-up-datumloze-planner
Volg Romy op Instagram: @RomyMonteiro

Vond je dit een waardevolle video? Support mij dan door mijn kanaal hier te volgen:
Y O U T U B E: http://bit.ly/1bmeWuC
I N S T A G R A M: @sannyzoektgeluk

Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Deze vermelding is onderdeel van de ‘Social Code: YouTube’. Voor meer informatie over deze richtlijnen, ga naar http://desocialcode.nl’’

Edit: Noor de Heer
camerawerk: Eve Media

no comment

Add your comment

Your email address will not be published.