Gesprek over The Law of Attraction met Lou Niestadt | Sanny zoekt Geluk

Al jaren deel ik hier mijn zoektocht naar geluk. Veel nieuwe inzichten komen van mooie gesprekken met mensen uit mijn netwerk. Lou Niestadt is daar een van, ze heeft een heerlijke energie en verdiept zich net als ik al jaren in de positieve psychologie, kwantumfysica en de wet van aantrekkingskracht, beter bekend als The law of attraction. En hoewel ik al veel mooie dingen gemanifesteerd heb in mijn leven (ik leefde lang van 6 euro per dag en ben nu financieel onafhankelijk) merk ik dat je over dit onderwerp nooit bent uitgeleerd en dat je altijd weer een laagje dieper kunt. Daarnaast heb ik ook nog steeds vraagtekens over sommige dingen als het op manifesteren aankomt. Want hoe ga je om met ziektes en verlies? Lou vertelt openhartig over de tijd dat ze kanker had. En hoe ze hier toen mee is om gegaan.

Omdat ik jullie altijd meeneem in mijn zoektocht naar verdieping en geluk, neem ik jullie ook mee in dit gesprek. Haal eruit wat werkt voor jou :-) En besef; hoe groter je weerstand is tegen de wet van aantrekkingskracht, hoe groter de kans is dat jij hier echt wat aan zult hebben. Want of je er nou in gelooft of niet, zoals jij je nu voelt en hoe je nu praat over jezelf, de wereld of deze video. Dat is waar je meer van zult krijgen in je leven. Of je het nu wilt of niet :-)

En we praten natuurlijk over Lou’s te gekke experiment ‘Pockets vol met Joy’. Een experiment met elke dag een opdracht over The Law of Attraction om meer geluk in je leven te ervaren.

Het boekje en experiment van Lou Niestadt ‘Pockets vol met Joy’ bestel je hier:
Pockets vól met JOY

Bekijk ook de binnenkijker die ik een aantal jaar geleden had bij Lou Niestadt in haar mooie droomhuis:
https://www.youtube.com/watch?v=fxz-L8zLX6o&t

In mijn online programma Vandaag gelukkig, Morgen Succesvol, is de wet van aantrekkingskracht ook een belangrijk onderdeel. Wil je dit meer in je leven integreren. Wil je aan de slag met je eigen saboterende gedachtes? Ik coach jou stap voor stap naar een positieve mindset waarmee je veel meer mogelijkheden naar je toe zal trekken om het leven te creëren waar je van droomt. Daarnaast krijg je veel meditaties, en leer je hoe je kunt leven vanuit intuïtie.
https://vgms.sannyzoektgeluk.nl/

HIER BEN IK OOK TE VOLGEN:

B L O G: Sannyzoektgeluk.nl
Y O U T U B E: http://bit.ly/1bmeWuC
I N S T A G R A M: @sannyzoektgeluk

Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Deze vermelding is onderdeel van de ‘Social Code: YouTube’. Voor meer informatie over deze richtlijnen, ga naar http://desocialcode.nl’’

no comment

Add your comment

Your email address will not be published.