PEANUT BUTTER/JELLY DONUTS – Foodgloss

Donuts met een pindakaas/jam vulling. Dat klinkt toch ontzettend lekker? Jullie vroegen mij om weer eens donuts te maken, dan ga ik daar natuurlijk graag mee aan de slag! Peanut butter/jelly donuts dus.

Wat heb je nodig? (voor 15 stuks):
– 500 gram bloem
– 7 gram instant gist (1 zakje)
– 60 ml lauwwarm water
– 180 ml volle melk
– 60 gram suiker
– 60 gram roomboter kamertemp
– 2 eieren
– 1 theelepel zout
– 80 gram aardbeienjam
– 65 gram pindakaas
– zonnebloemolie

Recept dat ik gebruikt heb als inspiratie zag ik op de site van Ashley (Baker By Nature): http://bakerbynature.com/bakery-style-peanut-butter-jelly-doughnuts/

Check hier de FOODGLOSS MOKKEN: http://beautyglossgoodies.nl/

Meer Foodgloss?
Snapchat: foodglossnl
Instagram: http://www.instagram.com/Foodgloss
Facebook: http://www.facebook.com/Foodgloss
Twitter: http://www.twitter.com/Foodgloss

Wil je iets opsturen? Dit kan naar het volgende adres:
Foodgloss, Passeerdersgracht 18, 1016 XH Amsterdam

no comment

Add your comment

Your email address will not be published.