Hi! Tijd voor een vegetarisch recept, namelijk: zoetzure bloemkool met rijst.
Wat heb je nodig? (voor 2-3 personen):
– 1 grote bloemkool
– 3 eetlepels zonnebloemolie
– 3 eetlepels maïzena
– bosui voor garnering
– witte rijst voor erbij
Voor de zoetzure saus:
– 1 eetlepel honing
– 20 gram suiker
– 30 ml azijn
– 30 ml sojasaus
– 50 gram ketchup
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel uienpoeder
– 1/2 theelepel zout
– 1 eetlepel maïzena met 3 eetlepels water
Geïnspireerd door dit recept: http://www.lecremedelacrumb.com/baked-sweet-sour-cauliflower/
Check hier de FOODGLOSS MOKKEN: http://beautyglossgoodies.nl/
Meer Foodgloss?
Snapchat: foodglossnl
Instagram: http://www.instagram.com/Foodgloss
Facebook: http://www.facebook.com/Foodgloss
Twitter: http://www.twitter.com/Foodgloss
Wil je iets opsturen? Dit kan naar het volgende adres:
Foodgloss, Passeerdersgracht 18, 1016 XH Amsterdam
no comment